Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 02 October 2001 Frisse start voor vernieuwde website ATO Maritiem Platform

De concentratie van technologische onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen in de regio Den Helder vormt de basis voor veel innovatieve bedrijvigheid op maritiem gebied. Bij het vestigingsbeleid van bedrijven blijkt de aanwezigheid van hoogstaande expertise steeds meer een sterk argument te zijn, mits die kennis maar gemakkelijk overgenomen en ingezet kan worden.

Om deze kennisoverdracht op een structurele manier te waarborgen heeft de Associatie Technologie Overdracht (ATO) het initiatief genomen een technologisch Maritiem Platform te realiseren.

De website is mbv The Networked City geheel vernieuwd en aangepast. Meer weten? Bezoek de site of neem contact op met:

ATO-Maritiem Platform
Het Nieuwediep 8 Den Helder
Telefoon: 0223 - 684 161
Telefax: 0223 - 683 125
e-mail info@ato.nl

ATO Maritiem Platform is tot stand gekomen in samenwerking met Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland en is bovendien deelnemer aan het Internet stimuleringsproject The Networked City.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl