Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio: 14 november 2000 Rotterdam Maritime 2000

Van 14 tot en met 18 november aanstaande wordt in Ahoy Rotterdam de beurs Rotterdam Maritime 2000 gehouden, dé toonaangevende vakbeurs voor de Rijn- en binnenvaart, beroepsvisserij, koopvaardij en baggerindustrie. Rotterdam Maritime 2000 heeft een internationaal karakter en is tegelijk de belangrijkste ontmoetingsplaats voor maritiem Nederland.

De maritieme sector is in Noordwest Nederland altijd al een kansrijke en sterke sector geweest. In deze regio bevinden zich onder andere vele servicebedrijven voor de offshore industrie, de gerenommeerde internationale kennisinstituten op het gebied van energie en maritieme technologie, jachtbouwers, visserij en de dienstverlenende bedrijven.

In samenwerking met de Haven- en Scheepvaartvereniging Den Helder, de Havendienst Den Helder en de Oude Rijkswerf zullen de Bedrijfsregio's Noordwest (een samenwerking van Bedrijfsregio's Alkmaar, Westfriesland en Kop van Noord-Holland) zich daarom op deze beurs presenteren door middel van een stand van meer dan 60 m2. Ook de Provincie Noord-Holland heeft haar medewerking aan deze beurspresentatie verleend.

U kunt de gezamenlijke presentatie van de Bedrijfsregio's Noordwest vinden in de Eemhal standnummers 676 en 649 in Ahoy Rotterdam.

Rotterdam Maritime 2000 Openingstijden:
dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 november
van 12.00 - 22.00 uur en
zaterdag 18 november van 10.00 - 17.00 uur.

Voor informatie over de andere deelnemers kunt u contact opnemen met Ahoy Rotterdam, Marjolein Padmos of Ingeborg Prins, telefoonnummer 010 - 2933212.

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl