Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 20 November 2002 Deelnemers gezocht Bedrijfscontactdagen

Het samenwerkend voortgezet onderwijs (SAVO) in Den Helder heeft vorig jaar op 22 en 23 april zo'n 800 scholieren uit de tweede klas in contact gebracht met het lokale bedrijfsleven. Dat was de eerste keer dat op zo'n grote schaal bedrijfscontactdagen zijn georganiseerd in de regio.

Het initiatief heeft veel publiciteit opgeleverd voor alle betrokkenen. Dit jaar zal het `rondje bedrijven' dan ook het logisch vervolg krijgen. Na het succes van vorig jaar gaat de organisatie nu een stap verder door het aantal bedrijven en sectoren uit to breiden. Bovendien zal er dit jaar nadruk gelegd worden op het interactief informeren van de leerlingen. Het is namelijk gebleken dat de leerlingen enthousiaster zijn als ze iets kunnen doen of maken.

Als u denkt dat uw bedrijf geschikt is om deel te nemen aan de bedrijfscontactdagen, kunt u zich hier voor aanmelden. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl