Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 27 November 2002 Haal meer uit je Kop gepresenteerd voor de Industrieclub Wieringermeer

Dinsdag 26 november jongstleden werd het project Haal meer uit je Kop gepresenteerd tijdens een uitstekend bezochte ledenvergadering van de ICW. Meer dan 40 ondernemers vonden de weg naar Interflow te Wieringerwerf, alwaar de vergadering werd gehouden. Haal meer uit je Kop, of The Networked Community, beoogt de toelevering en uitbesteding van bedrijven in de Kop van Noord-Holland te stimuleren.

Daartoe heeft de Ondernemersfederatie Kop van Noord-Holland haar 9 leden (industrie- en bedrijvenclubs) bij het initiatief betrokken. Onder de vlag van de OFK wordt op Internet een netwerk van homepages/bedrijfspresentaties aangelegd. Op deze wijze zijn de aangesloten bedrijven gemakkelijk te vinden. Onderling, maar ook door derden.

De Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland is projectleider, op verzoek van het Gewest. Technische partner is MARIS. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds Regionale Ontwikkeling, onderdeel Innovatieve Acties en de provincie Noord-Holland. Daarnaast draagt het regionaal economisch stimuleringsprogramma Kop & Munt financieel bij.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl