Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 03 December 2002 Informatiebijeenkomst bedrijfsverzamelgebouw Robbenplaat

Top bedrijfsruimte op bedrijvenpark Robbenplaat

Robbenplaat is een regionaal hoogwaardig bedrijvenpark langs de A7 in Wieringerwerf.

Op dit bedrijvenpark gaat TCN Projectontwikkeling een bedrijfsverzamelgebouw realiseren voor ondernemers met een oppervlaktewens tot 3.000 m².

Daarom organiseert TCN Projectontwikkeling in samenwerking met de Gemeente Wieringermeer een informatiebijeenkomst voor ondernemers.

Op deze avond kan de ondernemer kennis maken met TCN Projectontwikkeling en de plannen van de Gemeente Wieringermeer. Tevens kan de ondernemer al zijn vragen laten beantwoorden door diverse bedrijven en instanties die zich op deze avond profileren.

Heeft u interesse? U bent van harte welkom!

Dinsdag 17 december 2002 in HOTEL WIERINGERMEER

1e sessie: 16.00uur
2e sessie: 19.30uur

Wanneer u meer informatie wilt over deze avond kunt u contact opnemen met:

TCN Projectontwikkeling.
T.a.v. Daniël Duijvestijn
Hogestraat 26
4891 CB RIJSBERGEN
Telefoonnummer: 076-596 3459
Faxnummer: 076-596 2813
E-mailadres: info@tcn.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl