Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 11 December 2002 Bijeenkomst Agribusinessclub in het teken van Internationaal Transport

Woensdag 11 december themabijeenkomst Agribusinessclub van 16.00 - 18.00 uur in Bollenoord 't Zand

De Agribusinessclub was er ook dit keer weer in geslaagd twee boeiende sprekers uit te nodigen voor de laatste themabijeenkomst van dit jaar.

De heren F. Breukers en E. Stuik van Nether Cargo Services B.V. te Schiphol-centrum, zullen een presentatie verzorgen met als onderwerp 'Internationaal Transport' waarbij de volgende onderwerpen ter sprake kwamen:

  1. De afhandeling van lucht- en zeevracht met de daarvoor benodigde documentatie;
  2. De meest recente ontwikkelingen voor wat betreft de veiligheid bij het versturen van deze goederen.

Nether Cargo Services B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat in 1990 werd opgericht. De ontwikkeling van het bedrijf is zo vooruitstrevend dat het reeds jarenlang bekend staat als een goede betrouwbare vrachtagent voor o.a. leveranciers van agrarische machines.

De Agribusinessclub is een initiatief van de Bedrijfsregio's Noordwest, het samenwerkingsverband van de Bedrijfsregio's Westfriesland, Alkmaar en de Kop van Noord-Holland. Het secretariaat wordt gevoerd door de BedrijfsRegio Westfriesland.

De themabijeenkomsten vinden plaats bij BolleNoord te 't Zand, beginnen altijd om 16.00 uur en eindigen om 18.00 uur.

Wilt u meer informatie over de Agribusinessclub of over deze bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Monique de Leeuw (0229 - 210086) (Bron: BDR West-Friesland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl