Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 13 December 2002 Haal meer uit je Kop gepresenteerd op Wieringen

Op 11 december jongstleden werd het project 'Haal meer uit je Kop' gepresenteerd voor het plaatselijke bedrijfsleven en de Wieringer Rotary. In restaurant Concordia te Hippolythushoef waren 35 personen aanwezig om alles te weten te komen over het project, waarvan de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland projectleider is.

De intraregionale toelevering en uitbesteding wordt ondersteund door dit programma. Presentatie van tenminste 500 bedrijven met bijbehorende -zoek en vind- toepassingen op internet bevordert de onderlinge bewustwording en op den duur de regionale economische positie.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds Regionale Ontwikkeling, onderdeel Innovatieve Acties en de provincie Noord-Holland. De Ondernemersfederatie Kop van Noord-Holland en het regionaal economisch actieprogramma Kop & Munt ondersteunen het project. De technische realisatie is in handen van Maris.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl