Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 19 December 2002 Start verkoop kavels op bedrijventerrein Winkelerzand II, fase 4

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken bekend dat gestart wordt met de uitgifte van percelen grond op het bedrijventerrein Winkelerzand II, fase 4. Deze uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein ligt tegen fase 2 in de hoek langs het kanaal Omval-Kolhorn.

Er is een informatiepakket beschikbaar met gegevens over grondprijzen, verkaveling, verkoop-voorwaarden, toewijzingscriteria, bouwvoorschriften etc. In het informatiepakket treft u ook aan een inschrijf- en vragenformulier. Wij verzoeken u deze gegevens uiterlijk 7-1-2003 in te dienen bij Bouwfonds Wonen B.V., Postbus 4376, 2003 EJ te Haarlem.

Het informatiepakket kunt u opvragen bij Bouwfonds Wonen B.V. te Haarlem, afdeling Verkoop, telefoon: 023-5306630.

Degenen die zich in de loop van de tijd hebben gemeld bij de gemeente als belangstellenden en hiervan ook een schriftelijke bevestiging hebben ontvangen krijgen een informatiepakket toegezonden of hebben dit inmiddels ontvangen. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl