Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 September 2003 Overzicht beschikbaar Bedrijfsonroerendgoed in de Kop van Noord-Holland

Vanaf september 2003 is wordt het zoeken naar geschikte bedrijfsruimte in de Kop van Noord-Holland een stuk eenvoudiger geworden.

Het project The Networked Community met de werktitel 'Haal meer uit de Kop' heeft een aantal instrumenten ontwikkeld om toelevering en uitbesteding in de Kop van Noord-Holland te stimuleren.

Één van de ontwikkelde instrumenten is het samenbrengen van het beschikbare bedrijfsonroerendgoed in de regio, in samenwerking met diverse makelaars.

Via een zoeksysteem is het mogelijk een brede selectie te maken op bedrijfs- winkel- en kantoorpanden. Er kan ook maatwerk worden verricht door direct op plaatsnaam, m² of prijs te zoeken.

Het zoeksysteem is tot stand gekomen door samenwerking tussen de BedrijfsRegio Kop van Noord-Holland, de OndernemersFederatie Kop van Noord-Holland en toonaangevende BOG makelaars. De makelaars die op dit moment deelnemen aan dit initiatief zijn:

U kunt eea vinden via de website www.networkedcommunity.nl/vestigingslokaties/

Het project Networked Community met de ondertitel 'Haal meer uit de Kop' richt zich op de bevordering van intraregionale toelevering en uitbesteding met gebruikmaking van Internet en ICT. Het project is opgesteld door de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland in nauwe samenwerking met de OndernemersFederatie Kop van Noord-Holland (OFK), waarin alle negen plaatselijke industrie- en bedrijvenverenigingen deelnemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl