Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 31 Oktober 2003 TransGEO, vestigingsmogelijkheden in de Kop van Noord-Holland

In het kader van het Europese project 'De Transparante Regio', wordt door de gemeenten Den Helder en Wieringermeer, de bedrijfsregio Kop van Noord-Holland en de Kamer van Koophandel gewerkt aan een website voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe vestigingslocatie.

Het bureau MARIS heeft inmiddels opdracht gekregen voor het ontwerpen en inrichten van de website. Vooralsnog zullen op de site alleen nog de bedrijventerreinen Kooypunt en Robbenplaat te vinden zijn. De partners hebben de intentie om dat aantal in 2004 fors uit te breiden binnen Noordwest-Holland. Het streven is erop gericht dat het systeem vanaf half december 2003 via de domeinnaam www.transgeo.nl te gebruiken is.

Op de site kan zowel via kaartjes (geografisch) als via een aantal criteria, zoals prijs, oppervlak en bestemming worden geselecteerd op het aanbod van bedrijventerrein. De slotbijeenkomst met presentaties van alle Transparante Regio Projecten vindt plaats op 12 december 2003.

Ondertussen kunt u al zoeken naar bedrijfsonroerendgoed op www.networkedcommunity.nl/vestigingslokaties/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl