Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 November 2003 Bijeenkomst Meerjarenstrategie voor economische promotie en acquisitie voor Noordwest Holland

Gedeputeerde Schipper discussieerde mee op de bijeenkomst van de Bedrijfsregio's Noordwest, over een meerjarenstrategie voor economische promotie en acquisitie voor Noordwest Holland, in Kasteel Radboud te Medemblik. (bron: prov. nh)

Bedrijfsregio's Noordwest is het samenwerkingsverband van organisaties voor regiomarketing in de regio's Kop van Noord-Holland, Westfriesland en Alkmaar. Binnen dit verband werken de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland, de BedrijfsRegio Westfriesland en de Bedrijfsregio Alkmaar samen.

Deze bedrijfsregio's vertegenwoordigen het regionaal bedrijfsleven en de gemeentelijke overheden.

Bedrijfsregio's Noordwest richt zich met economische promotie en communicatie op het neerzetten van Noordwest Nederland als aantrekkelijke vestigingsregio voor bedrijven. Uit deze promotietaak komt ook de acquisitie voor bedrijven voort.

De Bedrijfsregio's Noordwest doet dit onder meer met het uitgeven van specifieke informatieve factsheets over bedrijven- en kantorenterreinen en met promotiecampagnes. Ook organiseert zij relatieprogramma's, beurspresentaties, werkbezoeken en lobbybijeenkomsten.

De Bedrijfsregio's Noordwest richt zich bij activiteiten onder andere op kansrijke economische groeisectoren in het gebied, zoals de agribusiness, ICT/dienstverlening en de toeristisch-martieme sector, maar ook op het behoud van de traditioneel sterke branches. Professionaliteit, kennis en het netwerk van Bedrijfsregio's Noordwest zijn beschikbaar voor derden. Bedrijfsregio's Noordwest is partner in promotie, het platform in Noordwest Nederland voor relatiemarketing en public affairs. De krachten worden ook gebundeld voor regiomarketing.

Bedrijfsregio's Noordwest beschikt over directe ingangen tot media en opinieleiders in Noordwest Nederland.

Professionaliteit, kennis en het netwerk van Bedrijfsregio's Noordwest zijn beschikbaar voor derden. Bedrijfsregio's Noordwest is partner in promotie, HET platform in Noordwest Nederland voor relatiemarketing en public affairs. De samenwerking is gericht op bundeling van de promotionele kracht, zonder daarbij afbreuk te doen aan de eigen identiteit van de drie Noord-Hollandse regio's. Bedrijfsregio's Noordwest heeft directe ingangen bij beslissers van bestuurlijk en ondernemend Noordwest Nederland.

Relatiemarketing en regiopromotie: twee zaken die goed samengaan. Daartoe organiseert Bedrijfsregio's Noordwest alleen en met partners activiteiten. Partnerschap wordt per project op basis van exclusiviteit ingevuld. Relatiemarketing gebeurt door het ontwikkelen, stimuleren en uitvoeren van evenementen, zowel op projectbasis als binnen structurele verbanden.

Ondernemers in de regio Kop van Noord-Holland

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl