Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 27 November 2003 Bedrijvengroep Niedorp gestart met website

Na het goede voorbeeld van andere industrie- en bedrijvengroepen heeft is nu ook Bedrijvengroep Niedorp gestart met een website.

De BEDRIJVENGROEP NIEDORP (B.G.N.) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke.

Om dit goed te kunnen bewerkstelligen zijn er contacten met gemeente, gewest en provincie.

De Bedrijvengroep Niedorp is aangesloten bij de O.F.K. (Ondernemers Federatie Kop van Noord Holland).

Lid worden?

Wanneer u zich gaat vestigen als bedrijf in de gemeente Niedorp of u heeft u reeds gevestigd in de gemeente dan willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij zijn de vereniging ‘Bedrijvengroep Niedorp.

Wat kan de BGN voor u betekenen?

Contributie

De contributie bedraagt € 140, per jaar. Dit bedrag is aftrekbaar als bedrijfskosten.

Bedrijvengroep Niedorp
Havenstraat 41 A
1736 KD Zijdewind
Telefoon: 0226-423149
Fax: 0226-421637

Bedrijvengroep Niedorp is deelnemer in het Networked Community project van de Ondernemers Federatie Kop van Noord Holland. Networked Community is de bedrijvenportal voor de Kop van Noord-Holland, meer informatie op www.networkedcommunity.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl