Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 13 Januari 2004 Nieuwe Brochure Innovatiefonds voor Midden- en Kleinbedrijf

Het STEP Innovatiefonds stimuleert het MKB om innovatieve ontwikkelingen in gang te zetten. Innovaties binnen het bedrijf kunnen in aanmerking komen voor een kredietverstrekking, een garantiestelling en/of participatie. Het STEP Innovatiefonds heeft tien aanvragen ontvangen. Aan vier innovatieprojecten is al een lening verstrekt.

De samenwerkende partijen vinden het namelijk van groot belang dat de Kop van Noord-Holland door innovatie een economische impuls krijgt die werkgelegenheid oplevert.

Het STEP Innovatiefonds is een samenwerkingsverband tussen de Rabobanken in de Kop van Noord-Holland, Kop & Munt het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma voor de Kop van Noord-Holland en de Provincie Noord-Holland.

Het doel van het fonds is om het innoverend vermogen van de ondernemers in deze regio te stimuleren. Het fonds beschikt over 0,7 miljoen euro.

Download de STEP brochure via de website www.kopenmunt.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl