Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 26 Januari 2004 Bijeenkomst Ontwerp Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord op 2 februari

Op 11 november hebben GS het Ontwerp Ontwikkelingsbeeld (streekplan) Noord- Holland Noord vastgesteld. Het Ontwerp Ontwikkelingsbeeld zal de formele streekplanprocedure doorlopen.

Van dinsdag 20 januari tot en met maandag 16 februari 2004 ligt het document ter visie. Gedurende deze vier weken is er gelegenheid een schriftelijke reactie op het ontwerp te geven.

Belangrijke data voor het project zijn:

Informatieve (burger)bijeenkomsten voor een ieder die nog vragen heeft n.a.v. het Ontwerp Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord:

Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00

Er zal een presentatie gehouden worden door dhr. Bossink en ook is gedeputeerde Meijdam aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

I.v.m. de organisatie, verzoeken wij u bij belangstelling, u aan te melden bij Martine Hartog, telefoonnummer 023-5143425, of te mailen naar: onhn@noord-holland.nl (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl