Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 30 Januari 2004 Onderzoek naar behoefte bedrijventerreinen Anna Paulowna

Het onderzoek van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland naar de behoeft aan bedrijventerreinen binnen de gemeente kunt u nu inzien op deze website.

Economische ontwikkelingen in Anna Paulowna

De gemeente Anna Paulowna gaf de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland opdracht voor dit onderzoek, dat een antwoord moet geven op de vragen over economische planning en toekomstige ontwikkelingen binnen de gemeente.

Niet alleen Kruiswijk

Het onderzoek is niet bedoeld om een simpel ‘ja’ of ‘nee’ te verkrijgen of men belangstelling heeft voor een uitbreiding van Kruiswijk. Door de opzet van het onderzoek is een breder beeld ontstaan van de behoefte van de betreffende ondernemers in de gemeente.

In het rapport wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

U kunt het rapport downloaden via de website van de gemeente Anna Paulowna www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl