Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 03 Februari 2004 Nieuwe provinciale subsidiemogelijkheid voor revitalisering bedrijventerreinen

Vanaf 2004 worden de landelijke subsidiemogelijkheden voor revitalisering en ontwikkeling van bedrijventerreinen fors minder. Behalve in Noord-Holland!

Per 1 januari†2004 †is de nieuwe provinciale subsidieregeling Programma Innovatief Ruimtegebruik op Bedrijventerreinen (PIRB) van kracht geworden.

Bedrijvenverenigingen en bedrijventerreinen kunnen tot 1 maart 2004 subsidie aanvragen voor de duurzame revitalisering en ontwikkeling van bedrijventerreinen.

Voor meer informatie : BRO te Vught, mevrouw A.de Haan tel. 073-6589040 of BRO te Amsterdam, de heer Zuidhof tel. 020-50619 (Bron: MKB Noordwest Holland)

TransGEO

Wilt u actuele informatie over bezetting en kenmerken van kavels op diverse bedrijventerreinen? Dat kan, op de TransGEO website (www.transgeo.nl) kunt u de vestigings-mogelijkheden voor uw bedrijf nader bekijken en de actuele bezetting en kenmerken van kavels op bedrijventerreinen raadplegen. Dit werkt via een combinatie van databases en geografische kaarten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl