Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 Maart 2004 Website ondernemersvereniging Schagen online

Tijdens de ondernemersvergadering van de Industrie- en Bedrijvengroep Schagen (IBGS) is door Windkracht de nieuwe website geintroduceerd.

Op www.ondernemendschagen.nl, het adres van de website, kunnen bezoekers informatie over de vereniging en alle leden vinden.

De leden van de vereniging kunnen zelf hun eigen gegevens, nieuws en vacatures toevoegen. De IBGS publiceerd zelf haar activiteiten agenda en notulen van de vergaderingen op een afgesloten deel van de website. (Bron: Windkracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl