Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 16 April 2004 SAVO Rondje Bedrijven 2004; wederom een groot succes!

Met bijna een verdubbeling van het aantal deelnemende bedrijven aan Rondje Bedrijven, lag er voor Touringcarbedrijf Jan de Wit een grote logistieke uitdaging om 700 leerlingen op tijd te brengen én te halen.

Maar ook in 2004 is dit weer zeer succesvol verlopen! Door de enthousiaste inzet van meer dan 30 organisaties kon er een gevarieerd programma geboden worden aan de tweedejaars leerlingen van het Etty Hillesum en het Nieuwediep. Doel van het rondje bedrijven, of de Bedrijvencontactdagen zoals dit initiatief officieel heet, is leerlingen te helpen bij bepalen van hun beroepskeuze of vakkenpakket. Secundaire doelstelling is het realiseren van binding met Den Helder. De organisatie was voor het derde achtereenvolgende jaar in handen van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland.

Zoals gezegd is Rondje Bedrijven weer een geslaagd evenement geworden en daar willen we, namens de SAVO, onderstaande organisaties dan ook nog een keertje hartelijk voor bedanken:

Gemeente Den Helder Bureau Communicatie, De Golfstroom, De Jong Assurantiën, DRM, Jongejans luchttechniek, Waterworld Cafe / Albron Catering, Noorderhaven, Procencus, Rabobank Kop van Noord Holland, Regionale brandweer, RWS Kreuk/ Wessels, Scheepswerf Visser, Ten Anker, Bethlehem BV Opeldealer, Centraal Automobielbedrijven, Loodswezen, Notarissencombinatie Den Helder, Jongejans Staalbouw, Renault Stokman BV, Schouwburg de kampanje, Dierenasiel 't Schuthok, Woningstichting Den Helder, Het Marinebedrijf, Politie, Jachtwerf Den Helder, Stadscafe de Keizerskroon, Holland Stores, DHTC, Koninklijke Marine/ODC/Arsenaal NAM, KIM, Deloitte & Touche.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl