Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 30 September 2004 Overzicht Kop & Munt projecten beschikbaar

Overzicht Kop & Munt projecten beschikbaar Kop & Munt heeft in de afgelopen jaren al miljoenen Europese euro's de regio binnengebracht. Het projectbureau heeft deze slagkracht omdat het nauw samenwerkt met de provincie, de negen gemeenten in de Kop van Noord-Holland zowel afzonderlijk als in Gewestverband en andere organisaties die zich bezighouden met economische ontwikkelingen in dit gebied. De instelling 'met zijn allen de schouders eronder' houdt de Kop boven water!

Sinds enkele weken is het nu ook mogelijk om naast het downloaden van de jaarlijkse Voortgangsrapportage nu ook online het projecten overzicht te raadplegen.

Op www.kopenmunt.nl kunt u een overzicht van alle projecten vinden en kunt u zoeken op diverse criteria. Op dit moment zijn er meer dan 100 projectbeschrijvingen te raadplegen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl