Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 07 December 2004 Najaarsconferentie Netwerk voor Plattelandsontwikkeling LEADER netwerk Nederland

van vrijdag 10 december 2004 - 8:00am tot zaterdag 11 december 2004 - 5:00pm

'Een bruisende ontmoeting voor 250 Leaders'
'Regionale identiteit; fundament voor plattelandsontwikkeling'

Blooming hotel De Zandhoeve - Bergen NH

Onder de titel: 'Een bruisende ontmoeting voor 250 leaders' organiseert het Netwerk voor Plattelandsontwikkeling LEADER netwerk Nederland op 10 en 11 december haar jaarlijkse conferentie.

Deze conferentie zal een sterk praktijkgericht karakter krijgen en is vooral bedoeld voor mensen die in de praktijk bij de uitvoering van plattelandsprojecten betrokken zijn. Met deze conferentie bieden wij een plek om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met interessante mensen, ontwikkelingen en projecten.

Het programma, met onder andere twaalf inspirerende workshops, een projectenmarkt en ruime gelegenheid voor ontmoeten, staat garant voor een bruisend gebeuren!

Met het thema 'Regionale identiteit; fundament voor plattelandsontwikkeling' willen we laten zien hoe in verschillende regio's op een inspirerende en vernieuwende wijze gewerkt wordt. Het typisch eigene van de streek op het gebied van natuur, cultuur en landschap wordt op creatieve wijze benut. Goede initiatieven en samenwerking van bewoners blijkt de stuwende kracht achter deze ontwikkelingen te zijn. In vele regio's laat men met hun projecten zien hoe op basis van deze specifieke kwaliteiten een vernieuwde basis voor ontwikkeling gelegd wordt. Dit verschijnsel zien we niet alleen in Nederland; ook in andere EU landen zien we sterke voorbeelden van deze trend.

We nodigen u uit deel te nemen en gebruik te maken van de kans om kennis te nemen van vele boeiende ontwikkelingen, die op het platteland plaatsvinden!

Vismarkt op najaarsconferentie Netwerk plattelandsontwikkeling.

Komende vrijdag en zaterdag staan wij als project "ZeeVerse vismarkt Wieringen" op de najaarsconferentie Netwerk plattelandsontwikkeling. Deze wordt georganiseerd door Leader netwerk Nederland.

Leader+ is een van de instanties die de zeeverse vismarkt mogelijk heeft gemaakt.

Meer info http://www.netwerkplatteland.nl/ en www.leader-plus.org (Bron: Vismarkt Wieringen en www.netwerkplatteland.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl