Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 09 December 2004 Congres Duurzaam Onderhoud door Innovatie op 6, 7 en 8 april 2005

Op 6, 7 en 8 april 2005 organiseert de NVDO het Lustrum Congres 'Duurzaam Onderhoud door Innovatie', in Cape Holland te Den Helder. Met jaarlijks meer dan 8 miljard euro aan bestedingen heeft duurzaam onderhoud van gebouwen, installaties, machines en andere productiemiddelen in zowel economisch als maatschappelijk opzicht een toenemend belang. Door internationalisering en toegenomen concurrentiedruk wordt het bedrijfsleven gedwongen te innoveren, op tal van terreinen. Ook onderkennen bedrijven hun verantwoordelijkheid als het gaat om de effecten van de bedrijfsvoering op het leefmilieu en de maatschappij. Deze ontwikkelingen vormden uitgangspunt bij het formuleren van een toekomstvisie door de NVDO.

De afgelopen veertig jaren is de NVDO actief geweest voor de branche en voor haar leden op het gebied van regulering, het uitwisselen en verspreiden van vakinhoudelijke kennis en het stimuleren van de professionalisering van het vakgebied. Voor de toekomst wil de NVDO een stap voorwaarts zetten en het ontwikkelen van visie en beleid ten aanzien van duurzaam onderhoud stimuleren. De letter 'D' voor 'doelmatig' verdwijnt daarmee niet, maar wordt versterkt met de dimensie 'duurzaam'.

Voor de realisatie van duurzaam onderhoud als geintegreerd onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering, staan organisaties voor een grote uitdaging. Hiervoor heeft de NVDO het innovatiemodel ontwikkeld en innovatie tot hoofdthema van het congres verheven. Met het congres richt de NVDO zich op alle professionals in maintenance en biedt het een praktische handreiking voor de ontwikkeling van duurzaam onderhoud.

Inschrijven

Bezoekers en exposanten kunnen zich alvast inschrijven voor het NVDO Lustrum Congres 2005. Via het contactformulier op de website http://www.nvdo-innovatiecongres.nl/ is het mogelijk uw e-mail adres op te geven, zodat u volledig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de aanloop naar het Lustrum Congres "Duurzaam Onderhoud door Innovatie".

Ook is het mogelijk u direct op te geven voor deelname, of een informatiepakket aan te vragen. Snelle inschrijvers ontvangen een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs! Schrijf u vandaag nog in!

Over de NVDO: De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud is opgericht op 7 november 1963 met 122 leden. Dit jaar zijn er ruim 1400 personen en bedrijven lid van de NVDO. Alle activiteiten van de vereniging betreffen het ontwikkelen en het verspreiden van kennis over onderhoud en onderhoudsmanagement. Hiertoe ontwikkelt de vereniging opleidings- en trainingsprogramma's, organiseert zij seminars, workshops en congressen en heeft zij een leidende rol in de certificering van de beroepsgroep van professionals in maintenance. De NVDO is actief in alle sectoren waar onderhoud een rol speelt en heeft het ontwikkelen, delen en uitdragen van kennis tot haar hoofdactiviteit verheven.

Partnerorganisaties

De organisatie van het NVDO Lustrum Congres 2005 'Duurzaam Onderhoud door Innovatie' was niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van partnerorganisaties.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl