Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 17 December 2004 De NVDO verwelkomt sponsor Datastream

Datastream verbindt zich aan het NVDO Lustrum Congres als hoofdsponsor. Hiermee is de realisatie van het Lustrum Congres 2005 een stap dichterbij gekomen.

Datastream is sinds 1986 actief in Nederland en levert als marktleider wereldwijd Asset Performance Management software en diensten. Deze oplossing van Datastream combineert hoogwaardige asset management functionaliteit met uitvoerige analysemogelijkheden. Daardoor ontstaat een krachtig platform voor het optimaliseren van de prestaties van bedrijfsmiddelen.

Met de oplossingen van Datastream kunnen onze klanten hun bedrijfsmiddelen optimaal onderhouden en beheren, waaronder productiemiddelen, transportmiddelen en gebouwen. Het sponsoren van het NVDO Lustrum Congres 2005 is voor Datastream een unieke manier om de deelnemende bedrijven kennis te laten nemen van onze innovatieve wereldwijde oplossingen om hun duurzame doelmatige onderhoudsactiviteiten te kunnen beheersen. Vele internationale bedrijven hebben hun Asset Management als structureel bedrijfsbeleid gemaakt om te kunnen overleven door de Performance daarvan te meten en bij te sturen. Datastream is daarvoor een van de meest toegepaste oplossingen.

Zie ook Congres Duurzaam Onderhoud door Innovatie op 6, 7 en 8 april 2005 (Bron: NVDO)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl