Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 21 December 2004 De thema's van Leader+ subsidieprogramma plattelandsontwikkeling

De projecten die bij Leader+ ingediend kunnen worden, moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Om het eisenpakket overzichtelijk te houden is in de Kop van Noord-Holland gekozen voor het thema 'toepassing van nieuwe knowhow en nieuwe technologie als motor voor de ontwikkeling van het gebied'.

Met nieuw wordt bedoeld nieuw voor het gebied. Een concept dat elders in Nederland of in Europa succesvol is, zal ook gebruikt mogen worden in de Kop van Noord-Holland.

Het centrale thema wordt onderverdeeld in:

Behalve dat een project dient te voldoen aan een of meerdere van deze deelthema's zijn er ook nog enkele voorwaarden opgesteld zoals bijvoorbeeld: experimenteel en innovatief zijn voor het gebied, kleinschalig, een initiatief vanuit lokale bevolkingsgroepen en gericht op samenwerking eventueel met projecten uit andere plattelandsgebieden.

Wilt u meer weten, bezoek dan www.leader-plus.org of bel met het secretariaat van Leader+ tel. 0223 66 84 70

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl