Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 11 Februari 2005 Meer betrokkenheid van ondernemers bij invoering MKB-loketten

Het afgelopen halve jaar is er gewerkt aan het schrijven van een projectplan over de invoering van MKB-loketten binnen de vier beroepsopleidingen (Horizon College, Clusius College, ROC Kop van Noord-Holland en uitbreiding Hogeschool INHOLLAND).

Het principe van een MKB-loket is dat met name de ondernemer via een loket (telefoon, email, website) de school benadert voor een vraag voor stagiaires, afstudeerders, stage- afstudeeropdrachten of een commerciŽle scholingsvraag). Binnen 24 uur krijgt de ondernemer daar antwoord op en is hij of zij in contact gebracht met de juiste persoon. Het MKB-loket is inmiddels ook landelijk al een groot succes en zeker het feit dat er in deze regio vier beroepsopleidingen hebben aangegeven dit te willen hebben is vrij uniek. Je kunt hier zelfs voorstellen dat er uit eindelijk naar ťťn meldpunt wordt overgegaan.

Het concept-projectplan wat voor mede financiering ook was aangeboden aan de provincie (economische zaken) kreeg de terechte kritiek dat het veel meer een initiatief moet zijn van de bedrijven zelf. Het plan zal daarop ook bijgesteld worden en medio eind februari opnieuw aangeboden worden. Doelstelling is in het voorjaar te starten met de voorbereidingen. Voor informatie over dit project kan men terecht bij Jeroen Pels op telefoonnummer: 072-5143585 of email: info@kik-nwh.nl. (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl