Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 14 Februari 2005 Nieuwe website Noordwest 8

Het logo uit 2001, waarbij het NW8-plan middels een versimpelde illustratie het beeldmerk was, is vervangen door een logo waarbij de nieuwe organisatievorm centraal staat, namelijk de vereniging: samen sterk! In het logo is de naam NoordWest 8 versimpeld door de afkorting NW8 en het rode vlak met vereniging staat hier symbolisch achter.

Het doel van de vereniging, een regionaal stedelijk netwerk in Noordwest-Holland, blijft hetzelfde en is tekstueel als missie aan het logo verbonden. Vanwege de opgebouwde herkenbaarheid vanaf 2001 is ervoor gekozen de kleuren van de huisstijl te handhaven in de nieuwe uitstraling.

Ook de website van NoordWest 8 is vernieuwd čn verbeterd. Op de homepage wordt de lezer meteen voorzien van het laatste nieuws en de heldere vormgeving biedt de bezoeker direct een overzicht van de mogelijkheden en informatie die de site te bieden heeft. Bovendien is er binnen de site een gedeelte voor de verenigingsleden ingeruimd. Middels een login-code hebben leden van de vereniging toegang tot een voor het publiek afgeschermd gedeelte van de site. Dit deel van de site faciliteert de verenigingsorganisatie en de onderlinge communicatie. Het biedt bijvoorbeeld mogelijkheden om conceptstukken te downloaden en vermindert de afhankelijkheid van de fysieke distributie van vergaderstukken.

Website: www.noordwest8.nl (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl