Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 24 Februari 2005 Voorzitter MKB-Nederland komt naar onze regio

Op dinsdagavond 10 mei a.s. komt Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland, naar Anna Paulowna om kennis te maken met de ondernemers uit Noordwest Holland. Hij zal zijn visie geven op het ondernemen in de regio Noordwest Holland en hoe MKB-Nederland voor de belangen van onze regio in Den Haag opkomt. Thijs Pennink, directeur Beleidsadvisering en Regiostimulering van de kamer zal de ondernemers kort en krachtig bijpraten over wat zich momenteel in de regionale economie allemaal voordoet en aangeven dat Noordwest Holland aan de vooravond staat van een bloeiende toekomst. In haar slotwoord zal Margreet Kops, voorzitter van MKB-Noordwest Holland laten zien dat ondernemers wel degelijk baat hebben bij regionale Ťn landelijke belangenbehartiging en dat het daadwerkelijk 'lonend' is, aangesloten te zijn bij de grootste ondernemersclub van Nederland.

De (netwerk-)avond wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Anna Paulowna, MKB-Noordwest Holland en de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland.

Behalve leerzaam, is de bijeenkomst dynamisch, interactief en gezellig. Er is volop gelegenheid contacten te leggen met andere ondernemers. Voldoende visitekaartjes meenemen is een must! Deze avond missen zou zonde zijn!!! Alle ondernemers in Noordwest-Holland zijn dan ook van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum Het Wapen van Holland, Stationsweg 2 te Anna Paulowna. Ontvangst vanaf 19:30 uur. Aanmelding kan nu al (maar wel voor 1 mei a.s.) via e-mail: rbeentjes@alkmaar.kvk.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden omdat de avond wordt aangeboden door de Rabobank en de organisatoren.

(Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl