Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 28 September 2005 Provinciale belangstelling voor bedrijvigheid Wieringermeer

De statencommisie Economie, Landbouw en Europa bezocht woensdag 21 september Wieringermeer. Het gemeentebestuur en het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop & Munt hebben de statenleden uitgenodigd om hen de vorderingen te tonen die een aantal vooraanstaande Wieringermeerse bedrijven hebben gemaakt sinds hun vestiging in de polder.

Het gaat om Kenniscentrum Windturbines, Materialen en Constructies WMC, Jachtwerf Jongert beiden gevestigd aan de Kluisgat op Oude Zeug en Agriport A7 aan de Koggenrandweg nabij rijksweg A7 die hun deuren voor de politici uit Haarlem zullen openen. Burgemeester Spekreijse en Vera van Vuuren van Kop & Munt ontvangen de groep. Zij hebben een informatief programma georganiseerd dat om 13.00 uur begon bij WMC Kluisgat 1, Oude Zeug. Burgemeester Spekreijse verwelkomde de gasten, mevrouw van Vuuren en de heer Van Delft, directeur van WMC hielden een inleiding waarna laatstgenoemde de groep voorging voor een rondleiding door de hal van WMC.

Om 14.00 uur staken de genodigden over naar Jachtwerf Jongert alwaar directeur Jongert een korte presentatie hield over zijn bedrijf. Om ongeveer 14.45 uur verwelkomde directeur Hiemstra de groep op zijn bedrijf, Agriport A7 aan de Koggenrandweg 8, voor uitleg en een rondleiding.

Om 16.00 uur bedankte de commissievoorzitter Jos Beemsterboer, Vera van Vuuren en burgemeester Spekreijse voor hun inspanningen en werd de middag afgeloten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl