Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 Oktober 2005 Agriport A7 Beurs 4 - 6 November 2005

In november 2004 is er een verzoek bij mij binnengekomen om een evenement te organiseren ten behoeve van de opening van het nieuwe Agricentrum aan de Koggenrandweg. Tevens wilden deze ondernemers hun panden beschikbaar stellen voor het 75-jarig bestaan van de Wieringermeer.

Het idee om een beurs te organiseren was in 2005 al gauw geboren, maar het wordt niet zomaar een beurs. Een megabeurs voor alle ondernemers uit en van de Wieringermeer, gelijk met het bezoek van de Koningin dus op 4, 5 en 6 november.

Iedere (Wieringermeerder) ondernemer zou hier moeten staan zodat we aan de rest van Nederland kunnen laten zien waar de Wieringermeer voor staat.

Het is de bedoeling dat elke ondernemer zijn vak of bedrijf laat zien met een knipoog naar het verloop in de 75 jaar, het heden, de toekomst. Liefst door middel van foto, film of ander materiaal.

Er zijn twee hallen van elk 3750 vierkante meter en 1 hal van 4500 vierkante meter. De hallen zullen worden gevuld met detailhandel, zakelijke dienstverlening, landbouw en industrie, autobedrijven etc. Tevens is er ruimte voor een horecaplein, tuinen, podium spektakel, modeflitsen, muziek etc.

Een happening voor jong en oud en voor en door alle Wieringermeerders en andere belangstellenden.

Mede door de lage entreeprijs van 0,75 eurocent die geschonken wordt aan het Historisch Genootschap van de Wieringermeer en de omvang van deze beurs denken wij aan een geweldige economische prikkel en oppepper voor elke ondernemer en de gehele polder.

Wij hopen u op 4, 5 of 6 november te mogen begroeten als exposant of bezoeker!

Meer informatie: www.houseofthespirits.nl (bron: Agriport A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl