Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 18 Oktober 2005 Zelfstandig Ondernemer volgens de franchiseformule van ETOS - 25 oktober 2005

Op deze bijeenkomst zal dhr. Carlo van der Heijden, Manager Acquisitie bij Etos, een presentatie geven over zelfstandig ondernemen op basis van de franchiseformule van Etos.

Met inspirerende en leerzame voorbeelden van startende ondernemers en hun ervaringen.

Etos is de bekende health & beauty specialist met ruim 400 vestigingen in Nederland. Meer dan de helft van de winkels wordt gerund door zelfstandige ondernemers.

Het belooft weer een interessante, leerzame en gezellige avond te worden met mogelijkheid voor discussie.

Natuurlijk zal er voldoende tijd zijn om te netwerken.

Deze avond is uiteraard gratis voor de leden van Seniorstart NHN. Van niet leden vragen we een kleine bijdrage in de kosten van Ä 10,00 per persoon.

Zaal gaat open om 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur

Wij verzoeken u zich aan te melden via email:

secretariaat@seniorstartnhn.nl.

Deze avond wordt gegeven bij:

Etos Hoofdkantoor
Rijnland 4
1948 RL Beverwijk
Tel. 0251-284 300

Voor wie is Seniorstart?

Seniorstart is voor ondernemers die op latere leeftijd een eigen onderneming willen starten. Veelal met een grote ervaring en een enorme gedrevenheid begint men aan een nieuwe uitdaging. Tevens bestaat er altijd de behoefte aan overleg en samenwerking. Door een leeftijd is er minder tijd voor fouten te maken, het nieuwe bedrijf moet er snel en gedegen staan. SeniorStart Noord Holland Noord is een netwerk voor startende 45+ ondernemers waar men op een efficiŽnte manier snel aan informatie kan komen. Deelnemen aan het SeniorStart netwerk biedt vele voordelen.

Meer informatie op www.seniorstartnhn.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl