Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 20 Oktober 2005 Hoe uw ondernemersvereniging te promoten

Ondernemers zoeken elkaar graag op om gezamenlijke belangen te bespreken en te onderschrijven. Een paar enthousiastelingen is al voldoende om een vereniging op te richten, want dat is vaak de volgende stap. Is die vereniging er, dan wordt het serieus: er moet een bestuur gekozen worden, een penningmeester gevonden en een secretaris die ervoor zorgt dat de notulen worden gemaakt.

Maar dan ... het doel van een ondernemersvereniging is om actief te zijn in het maatschappelijk verkeer en de belangen waar men voor staat uit te dragen. Er moeten activiteiten worden ondernomen om het gestelde doel te bereiken! Bovenal is een goede onderlinge samenwerking van belang om goed te functioneren als vereniging en nog meer: een groot aantal leden.

Dan komen er vragen boven als 'Hoe komen we aan nieuwe leden?" of 'Hoe houden we onze leden vast?'. En ook: 'Op welke manier behartigen we de belangen van onze leden het best?' en 'Wat gaan we aan promotie doen?'.

Op dinsdag 1 november 2005 van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de kamer van koophandel de bijeenkomst 'Promotie voor ondernemersverenigingen' voor bestuurders van ondernemingsverenigingen. Het programma heeft de vorm van een Masterclass waarin aan de hand van praktijkvoorbeelden een interactief leerproces wordt doorlopen. De deelnemers aan dit programma zullen nieuwe perspectieven ontdekken om hun ondernemersvereniging blijvend in de belangstelling van de leden te houden.

De bijeenkomst zal inhoudelijk worden verzorgd door het bureau Van Aalst + Rentmeester. Door de interactieve opzet van het programma is het aantal deelnemers beperkt. Deelname aan de bijeenkomst kost u slechts € 50,00 per persoon. Schrijf vandaag nog in en verzeker u van deelname. Als het aantal aanmeldingen groter is dan het aantal plaatsen dan geldt de datum van aanmelden als selectiecriterium. Schrijf u in via onze website www.alkmaar.kvk.nl. Graag verwelkomen wij u op 1 november! (Bron: MKB Noordwest Holland, KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl