Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 10 November 2005 Bijeenkomst van Seniorstart NHN - dinsdag 22 november 2005

"Startende Ondernemer en Belastingen"

Op deze bijeenkomst zal mr. C. van der Kolk van Van der Kolk & De Vries, Belastingadviseurs een zeer informatieve presentatie geven over ondernemen en belastingen .

De volgende onderwerpen en nog veel meer zullen worden besproken:

Het belooft weer een interessante, leerzame en gezellige avond te worden met voldoende mogelijkheid voor vragen en discussie.

Natuurlijk zal er voldoende tijd zijn om te netwerken.

Deze avond is uiteraard gratis voor de leden van Seniorstart NHN. Van niet leden vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 10,00 per persoon.

Zaal gaat open om 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Wij verzoeken u zich aan te melden via email: secretariaat@seniorstartnhn.nl.

Deze avond wordt gegeven bij:

Rabobank, Hertog Aalbrechtweg 26, 1823 DL te Alkmaar

N.B. Noteert u alvast dinsdag 20 december voor de eindejaarsbijeenkomst, waarin we o.a. het jaarprogramma voor 2006 zullen bespreken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl