Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 05 December 2005 Mobsuite instuif- en netwerkmiddag op 16 december 2005

U bent ondernemer en u wilt graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden op het gebied van ICT en Internet. U wilt graag weten of u voor uw onderneming alles uit het Internet haalt. U wilt daarover graag met collega ondernemers ervaringen opdoen en van gedachten wisselen. U bent daarom van harte welkom op de Mobsuite instuif- en netwerkmiddag!

Deze middag vindt plaats op 16 december 2005, aanvang 15.00 uur, in Markt 15 te Schagen. Het programma treft u aan op het aanmeldingsformulier. Tijdens het netwerken wordt er onder de gasten een zakcomputer PDA verloot.

Het project Mobsuite stelt ondernemers in de Kop van Noord-Holland in de gelegenheid om geheel kosteloos kennis te maken met de meest recente mogelijkheden en toepassingen van ICT. Hiervoor beschikt het project over een bus met daarin alle denkbare ICT apparatuur. Deze bus laat u - op een door u aangegeven locatie - kennismaken met kantoorsoftware, Internet, elektronisch zakendoen en elektronische handel, enterprise resource programma’s ERP, draadloos netwerkverbindingen, overal en altijd toegang tot uw bedrijfsnetwerk, etc.

Mobsuite is mede mogelijk gemaakt door LEADER+ het Europese programma voor plattelandsontwikkeling en het regionaal stimuleringsprogramma Kop & Munt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl