Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 Januari 2006 Werkzaamheden projectbureau Blauwe Netwerk worden afgerond

Het project Blauwe Netwerk is gestopt op 1 januari 2006. Omdat een aantal lopende uitvoeringsprojecten nog niet zijn afgerond heeft de provincie Noord- Holland onlangs besloten geld beschikbaar te stellen. De medewerkers van het Blauwe Netwerk zijn ondergebracht bij het Gewest Kop van Noord-Holland in Schagen en maken deze klussen het komende half jaar af.

De uitvoeringsprojecten betreffen onder andere het realiseren van aanleg- steigers en wandelroutes.

Eind jaren negentig werd door het Gewest Kop van Noord-Holland en de provincie Noord-Holland een samenwerkingsverband aangegaan met het doel de recreatieve en toeristische attractiewaarde van de Kop van Noord-Holland te versterken en te bevorderen. Zo ontstond het Blauwe Netwerk. Er is de afgelopen jaren veel op dit gebied gerealiseerd.

Om de lopende uitvoeringsprojecten van het Blauwe netwerk af te ronden heeft de provincie onder het motto : `afmaken waar we mee begonnen zijn!' tijdelijk geld voor medewerkers beschikbaar gesteld. (Bron: Gewest KvNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl