Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 30 Januari 2006 Hoe ziet uw bedrijf er over 3 jaar uit?

Ondernemers hebben behoefte aan ondersteuning bij het uitzetten van een strategie en het werven van nieuwe klanten! Althans dat is één van de conclusies uit een onderzoek gehouden door Coaching Noord-Holland. Om in deze behoefte te kunnen voorzien biedt Coaching Noord-Holland in het voorjaar van 2006 een 4-tal thematische workshops aan. Voor deelnemers aan het programma Coaching Noord-Holland, maar ook voor andere ondernemers in Noord-Holland!

In de workshops krijgt u praktische tips, leert u van collega-ondernemers én gaat u vooral zelf aan de slag. Op een leerzame en leuke manier met praktische oefeningen. Al tijdens de workshops staat uw eigen bedrijf centraal. In de eerste twee workshops gaat u dieper in op de strategie. Aan de hand van de strategie voor de komende jaren, stelt u doelen voor de acquisitie. Met deze acquisitiedoelen gaat u in de laatste twee workshops aan de gang. Uiteindelijk gaat u naar huis met een uitgewerkt strategieplan en een acquisitieplan.

Coaching Noord-Holland biedt coaching aan ondernemers van bedrijven die korter dan 7 jaar bestaan. Ondernemers uit de gemeenten Zaanstad, Haarlem, Hoorn en de regio Kop van Noord-Holland kunnen deelnemen aan Coaching Noord-Holland. Op de website www.coachingnoordholland.nl vindt u meer informatie over dit project. Coaching Noord-Holland wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland en eerder genoemde gemeenten.

De workshops zijn in Hotel Akersloot op maandag 6, 13, 20 en 27 maart van 18:00 tot 22:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers. De kosten voor de 4 workshops bedragen € 250,- en dat is inclusief drankjes en een lichte maaltijd voor de start van de workshop. Wilt u ook meedoen aan deze workshops neem dan contact op met Coaching Noord-Holland: info@coachingnoordholland.nl of 020 - 633 44 36. Geef u snel op om zeker te zijn van deelname.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl