Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 07 Februari 2006 Leader+ brochure beschikbaar

In 2005 heeft het projectbureau een boekje uitgegeven met de titel 'Met volle kracht vooruit!' Hierin staan 36 projecten beschreven die met een subsidie van Leader+ in de Kop van Noord-Holland en op Texel van start konden gaan.

Een aantal projecten zijn al succesvol afgerond. Het boekje is behalve informatief ook inspirerend en verrassend. Kleinschalige projecten hebben vaak een grotere sociaal-maatschappelijke ťn economische impact dan wordt gedacht en soms zelfs dan wordt verwacht. De projecten zijn in vijf categorieŽn verdeeld: hightech, ICT, leren/instrueren, streekproducten en milieu/leefomgeving. De rubrieken hebben een kleur gekregen zodat het ontwerp van de brochure kleurrijk en aantrekkelijk is.

GeÔnteresseerd in de door Leader+ gesteunde projecten die een bijdrage leveren aan het vitaal en leefbaar houden van het platteland in de Kop van Noord-Holland en op Texel?

Neem contact op met het projectbureau Leader+, tel. 0223 66 84 70.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl