Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 16 Februari 2006 Zelfstandigenloket Noord Holland, dinsdag 28 februari 2006

Op deze bijeenkomst zal dhr. W. Klitsie van het Zelfstandigenloket Noord Holland de mogelijkheden voor financiële ondersteuning aan zelfstandigen toelichten.

Voor beginnende en gevestigde ondernemers zijn bedrijfskredieten beschikbaar. De voorwaarden en werkwijze zullen worden toegelicht.

Daarnaast is er voor startende ondernemers een begeleidingstraject mogelijk van maximaal één jaar.

Het belooft weer een interessante, leerzame en gezellige avond te worden met voldoende mogelijkheid voor vragen en discussie.

Natuurlijk zal er voldoende tijd zijn om te netwerken.

Deze avond is uiteraard gratis voor de leden van Seniorstart NHN. Van niet leden vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 10,00 per persoon.

Zaal gaat open om 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur

Wij verzoeken u zich aan te melden via email:
secretariaat@seniorstartnhn.nl.

Deze avond wordt gegeven bij:

Rabobank Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 26
1823 DL te Alkmaar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl