Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 21 Februari 2006 Klanttevredenheidsonderzoek gemeente Den Helder bij bedrijven

Bij de gemeente is nog onvoldoende bekend hoe onze medewerkers en onze brieven overkomen bij burgers en bedrijven. Om hierover meer duidelijk te krijgen, gaat ons bureau Onderzoek en Statistiek een klanttevredenheidsonderzoek houden bij bedrijven die dit jaar door onze handhavers gecontroleerd worden in het kader van de Wet milieubeheer.

200 bedrijven

De bedrijven die dit jaar al gecontroleerd zijn of nog gecontroleerd worden, krijgen nadat zij voor de eerste keer gecontroleerd zijn, een enquête toegestuurd. Hierin staan onder meer vragen over hoe het bedrijf het bezoek ervaren heeft. In totaal gaat het om ongeveer tweehonderd bedrijven.

Resultaten

Iedere drie maanden wordt gekeken wat de resultaten van de enquête zijn. Op die manier kunnen wij, als dat nodig blijkt te zijn, onze dienstverlening zoveel mogelijk tussentijds al aanpassen. De resultaten vindt u ieder kwartaal op onze stadsnieuwspagina en op deze website. In januari volgend jaar vindt er een eindevaluatie plaats. Alle bedrijven die de enquête toegestuurd hebben gekregen, krijgen dan ook de resultaten, conclusies en aanbevelingen. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl