Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 16 Maart 2006 Kamer van Koophandel zet ondernemers bij elkaar aan tafel

ALKMAAR - De Kamer van Koophandel Noordwest-Holland organiseert begin april een nieuw netwerkproject: 'Ondernemers voor Ondernemers'. In zes bijeenkomsten ontmoeten beginnende ondernemers elkaar en wisselen ze hun ervaringen en vragen met elkaar uit. Het doel is van elkaar te leren, waardoor hun bedrijf zich sneller en beter kan ontwikkelen. Ondernemers voor Ondernemers staat onder begeleiding van trainers van de Kamer van Koophandel.

Aan Ondernemers voor Ondernemers mogen alleen bedrijven meedoen uit Noordwest-Holland die niet meer dan negen fulltime personeelsleden in dienst hebben. In totaal is er plaats voor tien personen. De eerste reeks bijeenkomsten staat gepland op de volgende data:

Deskundige leiding

De bijeenkomsten duren telkens drie uur en worden begeleid en gestructureerd door een deskundig medewerker van de Kamer van Koophandel. Het doel van dit project is om het ondernemerschap te stimuleren en te optimaliseren. De ondernemer verbetert zijn oplossend vermogen door met behulp van elkaars kennis, creativiteit en ervaringen naar een oplossing te zoeken. De deelnemers krijgen op deze manier een duidelijker inzicht in de eigen sterke en zwakke punten, waardoor zij verder kunnen doorgroeien in de functie van ondernemer. Ondernemers voor Ondernemers is ook een goede netwerkgelegenheid. Door collega-ondernemers te ontmoeten, kunnen er tal van andere mooie zaken tot bloei komen.

Meer info

Voor meer informatie of aanmelding kunnen geïnteresseerden terecht bij de afd. Voorlichting van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, telefoon (072) 5195750 of e-mail secretariaatvl@alkmaar.kvk.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl