Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 20 Maart 2006 Innovatieve ondernemers met kapitaalbehoefte - dinsdag 28 maart 2006

Seniorstart NHN

Op deze bijeenkomst zullen Drs. Linda Froon en Drs. Bernd Mintjes, van de Maxwell Group te Amsterdam, de mogelijkheden voor financiering van startende ondernemingen toelichten.

De presentatie is voor startende ondernemers die kapitaal willen aantrekken. Het begrip "Risico Kapitaal" zal worden toegelicht. Tevens zullen er concrete tips en contacten worden verstrekt. Het gaat meestal om kleinere hoeveelheden kapitaal dat beschikbaar wordt gesteld aan ondernemingen die op het punt staan om door te breken.

Het belooft weer een interessante, leerzame en gezellige avond te worden met voldoende mogelijkheid voor vragen en discussie.

Natuurlijk zal er voldoende tijd zijn om te netwerken.

Deze avond is uiteraard gratis voor de leden van Seniorstart NHN. Van niet leden vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 10,00 per persoon.

Zaal gaat open om 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur

Wij verzoeken u zich aan te melden via email: secretariaat@seniorstartnhn.nl.

Deze avond wordt gegeven bij:

Rabobank Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 26
1823 DL te Alkmaar

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl