Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 04 April 2006 HAS On Tour 11 april in Breezand

Dit voorjaar gaat HAS Den Bosch het land door met de actie HAS on Tour. De opleiding Tuinbouw en akkerbouw presenteert zich in verschillende regio’s aan toekomstige studenten met een aansprekende gastspreker op een interessante locatie. Met deze tour wil HAS Den Bosch laten zien dat een diploma op zak goede carričremogelijkheden biedt in het brede werkveld dat Tuinbouw en akkerbouw beslaat. De aankomende HAS On Tour dag staat gepland op dinsdag 11 april bij de Kapiteyn Groep in Breezand.

In 10 regio’s door heel Nederland worden open dagen op vooraanstaande bedrijven gehouden. HAS Den Bosch zal een programma op deze bedrijven verzorgen. Hiermee probeert de HAS zo dicht mogelijk bij de potentiële tuinbouwstudent te komen. Dit kunnen scholieren zijn die nu een bijbaan hebben bij een teler in de buurt, scholieren die zich aan het oriënteren zijn op een vervolgstudie in het HBO, maar ook MAS-studenten of familie van de telers/kwekers in de omgeving van de open dagen. Met deze dagen wil HAS Den Bosch het brede en interessante werkveld van de dynamische sector van Tuinbouw en akkerbouw laten zien waarin een afgestudeerde terecht komt.

Al vier keer eerder dit schooljaar heeft HAS Den Bosch dergelijke middagen georganiseerd. Hierbij werd het programma als informatief en afwisselend ervaren. Bezoekers waren voornamelijk verrast door de vele mogelijkheden die deze sector op Hbo-niveau te bieden heeft. De data en locaties van open dagen in alle regio’s kunt u vinden op de website van HAS Den Bosch. Het programma in Breezand luidt als volgt:

14.30 uur Ontvangst
14.45 uur Korte presentatie over opleiding Tuinbouw en akkerbouw door docenten en studenten
15.15 uur Rondleiding over Kapiteyn met aandacht voor innovaties/thema’s
15.45 uur Gastspreker uit het beroepsveld
16.15 uur Borrelen met oud-studenten HAS Den Bosch
16.30 uur Einde programma

Aanmelding voor deze dag bij: Susan van Dijk, (073)692 3793. Voorinschrijving is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl