Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 05 April 2006 Anna Paulowna onderzoekt behoefte aan bedrijventerreinen

Het gemeentebestuur van Anna Paulowna laat onderzoek verrichten naar de behoefte aan bedrijventerreinen. Het onderzoek wordt verricht door Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland en begeleid door een stuurgroep waarin zitting hebben de wethouder voor economische zaken Fijko van der Laan, Arnold Sikking van Ondernemersvereniging Anna Paulowna, Theo Meskers namens Pietershof (het servicecentrum van Hollands Bloementuin), George Freijsen van de Kamer van Koophandel en beleidsmedewerker ruimtelijke en economische ontwikkeling Erik Boogaard.

Het onderzoek vindt in april 2006 plaats. Als alles naar plan verloopt, wordt het resultaat half mei gepresenteerd. De hoofdvraag luidt: "Is er vanuit het bedrijfsleven in de nabije toekomst behoefte aan een nieuw bedrijventerrein waarmee het gerechtvaardigd is om het industrieterrein Kruiswijk uit te breiden"? Deelvragen zijn ondermeer of er specifieke bedrijventerreintjes moeten komen voor de bedrijven in de kernen Breezand en Wieringerwaard of moeten deze bedrijven worden uitgeplaatst naar Kruiswijk of de uitbreiding ervan, en wat kan de mogelijke ontwikkeling van Pietershof zijn.

Om antwoord op de vragen te krijgen zal onder andere worden gekeken naar de gronduitgifte in het verleden en de dynamiek van de lokale bedrijvigheid en de diverse bedrijfssectoren. Belangrijkste onderdeel van het onderzoek is de bedrijvenconsultatie. De stuurgroep heeft uit de ca. 360 bedrijven in Anna Paulowna die op een bedrijventerrein gevestigd zouden kunnen worden een selectie gemaakt van 40 ondernemingen. Deze zullen worden uitgenodigd voor een interview. Het interview zal bij het bedrijf plaatsvinden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl