Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 09 Mei 2006 Kees Sperling interim directeur Bedrijfsregio Noordwest-Holland

Met ingang van 1 mei 2006 is de heer Kees Sperling benoemd als interim directeur van de Bedrijfsregio Noordwest-Holland. Het bestuur heeft bewust gekozen voor een persoon die bekend is met de werkzaamheden van de Bedrijfsregio. Ten tijde van de Bedrijfsregio Westfriesland, begin de jaren negentig, was Sperling penningmeester van de stichting. In de tussenliggende jaren heeft Kees Sperling als interim manager zijn sporen verdiend bij projecten binnen en buiten de regio. Zijn laatste opdracht als interim-directeur bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen heeft hij zojuist volbracht.

Later dit jaar zal de Bedrijfsregio Noordwest-Holland opgaan in de nieuwe ontwikkelings-maatschappij. Doel van deze ontwikkelingsmaatschappij is het stimuleren van de regionale economie in het noorden van de provincie Noord-Holland. Door groei van de werkgelegenheid kan de scheve woon-werkbalans meer in evenwicht komen.

Een belangrijke taak van de interim directeur wordt de vloeiende overgang van personeel en werkzaamheden van de Bedrijfsregio Noordwest-Holland naar de nieuwe instelling. Het bestuur van de Bedrijfsregio Noordwest-Holland heeft er alle vertrouwen in dat zij met Kees Sperling hiervoor de juiste man heeft aangetrokken.

Kees Sperling volgt Els Visser op, die zich in Frankrijk bezig gaat houden met advies en begeleiding van Nederlanders met een tweede woning in de Bourgogne. Inlichtingen: Bedrijfsregio Noordwest-Holland, tel.: 0229-210086 (Bron: Bedrijfsregio Noordwest-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl