Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 06 September 2006 Voortgangsrapportage Kop & Munt 2005 verschenen

Het Regionaal Economisch Stimuleringsprogramma Kop & munt 2000-2006 is toe aan het laatste jaar.

Zoals het zich nu laat aanzien, zullen de werkzaamheden daarna in ander kaders worden voortgezet. De oprichting van de Ontwikkelings- maatschappij Noord-Holland Noord NV is in een vergevorderd stadium.

Of alle werkzaamheden, die nu door het Programma Kop & munt worden uitgevoerd, ook zullen passen binnen het takenpakket van de nieuwe Ontwikkelingsmaatschappij is nog niet duidelijk, maar een deel daarvan in ieder geval wel. Het programma Kop & munt in de huidige opzet zal op 31 december 2006 ophouden te bestaan.

Aan het eind van 2006 zal een volledig verslag worden uitgebracht van de werkzaamheden en resultaten in de gehele programmaperiode 2000 - 2006. Nu wordt volstaan met een beknopt voortgangsverslag 2005.

In een overzicht per uitvoeringsmaatregel wordt in deze rapportage aangegeven welke stappen er in 2005 door de Projectgroep Kop & munt zijn gezet. Bij de voortgangsrapportage is de volledige lijst gevoegd van alle projecten die zijn afgerond, nog in uitvoering zijn of nog in ontwikkeling zijn.

De rapportage is te downloaden via de website van Kop & munt, www.kopenmunt.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl