Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 09 Februari 2007 Ontwikkelingsbedrijf NHN lanceert Subsidieplanner Noord-Holland Noord

De Subsidieplanner is een service van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN). Het Ontwikkelingsbedrijf NHN stimuleert economische ontwikkeling in de regio's West-Friesland, Noord-Kennemerland en Kop van Noord-Holland.

Met de Subsidieplanner krijgen ondernemers in deze regio's ondersteuning bij het inzetten van subsidies als zij van plan zijn nieuwe investeringen in hun onderneming te doen.

Meer informatie is te vinden op www.subsidieplanner.nl

Over NHN

NHN is het Ontwikkelingsbedrijf van en voor de regio Noord-Holland Noord.

Noord-Holland Noord is een regio met een gezonde economie. Er zijn veel toonaangevende bedrijven in belangrijke sectoren als agribusiness, duurzame energie en offshore. Ook het toerisme is sterk ontwikkeld. Logisch, want de regio beschikt over prachtige stranden, fraaie landschappen en schilderachtige historische steden.

NHN wil bestaande bedrijvigheid in de regio versterken en nieuwe activiteiten aantrekken. Want Noord-Holland Noord heeft ondernemers veel te bieden. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Volop ruimte voor wonen, werken en recreatie. En dat alles dichtbij de Randstad, uitstekend en snel bereikbaar vanuit Amsterdam en Schiphol.

Noord-Holland Noord: always in business!

NHN heeft 32 aandeelhouders uit de regio: gemeenten, provincie, de Kamer van Koophandel. Zij kiezen bewust voor bundeling van kracht en expertise. Zij hebben daarbij één heldere opdracht aan NHN gegeven: het economisch potentieel van Noord-Holland Noord optimaal benutten. Dat moet leiden tot nieuwe werkgelegenheid en een vitale regio die blijvend aantrekkelijk is om te wonen en te werken.

NHN heeft een zeer professioneel en pragmatisch team. Ons specialisme is ontwikkelen. We zetten altijd zaken in beweging en werken toe naar resultaten. Wij denken als ondernemers, maar handelen vanuit algemeen belang en met een lange termijn perspectief.

Zie www.nhn.nl voor meer informatie. (bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl