Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 24 April 2007 Eind april gaat de NHN Infodesk Werklocaties van start

Eind april gaat de Infodesk Werklocaties online. Hiermee ontsluit NHN de kerngegevens van bedrijventerreinen, haventerreinen en kantorenlocaties in Noord-Holland Noord. Dit biedt bedrijven en overheden een duidelijk overzicht van beschikbare hectares. Zoeken is mogelijk op basis van kenmerken maar ook per gemeente of groep van gemeenten. De Infodesk Werklocaties is voorlopig gekoppeld aan de website www.nhn.nl, maar zal binnenkort ook rechtstreeks oproepbaar zijn.

Deze Infodesk Werklocaties is een eerste stap naar actuele, gedetailleerde en goed ontsloten gegevens over regionale bedrijfslocaties. De huidige gegevens zijn gebaseerd op de zogenoemde IBIS-enquête van 2005 zoals die door de gemeenten is ingevuld.

In de loop van het jaar willen we de gegevens detailleren en actualiseren op gemeentelijk niveau. Uiteraard blijven de gemeenten dan zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van de gegevens.

Tegelijkertijd wordt gewerkt aan een koppeling met het aanbod van bedrijfsruimte bij makelaars in de regio.

Daarmee kan de Infodesk Werklocaties zich ontwikkelen tot een centraal instrument voor zowel monitoring als acquisitie. De Infodesk Werklocaties is ontwikkeld in samenwerking met EyeLocus. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl