Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 07 Mei 2007 NHN: Berkeley by Boat - 4 en 5 juli 2007

Welke internationale ontwikkelingen zijn bepalend voor de toekomst van mijn bedrijf? Hoe kan mijn organisatie inspelen op kansen en bedreigingen in het buitenland? Deze vragen staan centraal tijdens The Berkeley Dutch Executive Leadership Program. Dit programma wordt op 4 en 5 juli 2007 voor de eerste maal aangeboden aan managers van internationaal actieve, niet-beursgenoteerde Nederlandse bedrijven. Het programma biedt inzicht in de laatste strategische ontwikkelingen in de Verenigde Staten, Azië en Europa.

Berkeley geldt sinds jaar en dag als één van de beste managementopleidingen ter wereld. The Berkeley Dutch Executive Leadership Program wordt verzorgd door Berkeley's topdocent Paul Tiffany. Het Amerikaanse basisprogramma wordt voor deze gelegenheid gecombineerd met cases uit de Nederlandse praktijk. Deze worden gepresenteerd door Corus Group, DSB Groep, Peterson Offshore Group en Schiphol Group. De setting is uniek: een tweedaagse zeiltocht over IJsselmeer en Waddenzee aan boord van een driemaster.

The Berkeley Dutch Executive Leadership Program is een initiatief van NHN en H&S Adviesgroep. Doel is versterking van het internationale concurrentievermogen van het regionale bedrijfsleven.

Mail of bel voor meer informatie met Eric Rijnders: 06-20419231 of (bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl