Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 15 Mei 2007 NNH: Vervoer over Water

Samen met de Westfriese Bedrijven Groep heeft NHN het initiatief genomen om nieuwe vrachtstromen over water te organiseren. In eerste instantie zijn Enkhuizen en Alkmaar in beeld om te starten met een lijndienst.

Enkhuizen heeft inmiddels al proefgedraaid met het laden en lossen van containers. Alkmaar heeft het plan om een insteekhaven te realiseren aan het Noordhollandskanaal.

Op langere termijn wordt richting de Kop van Noord-Holland gekeken voor een overslagpunt naar water en rail en mogelijk ook een Short-Sea haven bij Den Helder.

Meer weten? Mail of bel Jacob Avis: 06-33817843, (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl