Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 31 Mei 2007 Bijeenkomst over ontwikkelingen Noordwest Holland - 27 juni

Woensdag 27 juni 2007 organiseert NoordWest8 een bijeenkomst voor ervaren én splinternieuwe volksvertegenwoordigers in Noord-Holland. Deze aankondiging is dus bestemd voor alle gemeenteraadsleden, colleges van B & W, leden van Provinciale Staten, Gedeputeerde Staten, betrokken leden van de Eerste en Tweede Kamer en het Europees parlement.

Datum:27 juni 2007
Locatie:DSB stadion te Alkmaar
Tijd:15.30 - 19.00 uur

De bijeenkomst betreft een werkconferentie, kennismaking met elkaar én met het stadion.

Thema: de toekomstige regio in het perspectief van nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende vraagstukken. Uitgewerkt door een aansprekende inleider en verder uitgediept in drie workshops:

  1. Water/dilemma's (zoals stijging zeespiegel, waterberging)
  2. Veranderende bevolking (vergrijzing, effecten op arbeidsmarkt)en inrichting landelijk gebied
  3. Netwerkeconomie en betekenis van breedband in de nieuwe economie.

Naast voorzitter Bob Verburg van NoordWest8 zal onder anderen Henry Meijdam, voorzitter VROM raad, een presentatie verzorgen over Gebiedsontwikkeling in het perspectief van de nieuwe wet op de Ruimtelijke Ordening en de ruimtelijke dilemma's voor de regio.

Uitgebreide informatie volgt later. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl