Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 12 Juni 2007 Factfindingmissie China 2 - 10 juli

De Provincie Noord-Holland organiseert van 2 tot en met 10 juli een factfindingmissie naar de Provincie Shandong in China. Deze missie is onder meer bedoeld om te achterhalen wat bedrijven uit de regio Noord-Holland voor de provincie Shandong kunnen betekenen op het gebied van milieu en jachtbouw.

Door de firma Grontmij uit Alkmaar wordt in opdracht van de Provincie Noord-Holland een ‘bidbook’ van de regio samengesteld. Tijdens de missie wordt het boek aangeboden aan overheids functionarissen van de provincie.

NHN neemt namens de regio Noord-Holland Noord deel aan de missie. Bel of mail voor meer informatie met Bjorn Borgers 06-33817919. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl