Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 20 Juni 2007 NHN biedt ondersteuning bij Parkmanagement en Kwaliteitsbeheer van bedrijventerreinen

De ondersteuning die NHN aanbiedt bij het opzetten en operationaliseren van parkmanagement en kwaliteitsbeheer van bedrijventerreinen werd toegelicht tijdens een informatiebijeenkomst van de Kamer van Koophandel op 26 april 2007.

De circa 35 deelnemers aan de bijeenkomst "Samenwerken aan kwaliteit door Parkmanagement" waren werkzaam of actief voor gemeenten, bedrijven, intermediaire organisaties en ondernemersverenigingen.

De eerste ondernemersclubs en gemeenten hebben zich inmiddels aangemeld voor ondersteuning bij parkmanagement volgens het concept FOCUS Bedrijventerreinen®.

FOCUS staat voor "Flexibele Organisatie, Co?natie en Uitvoering bij Samenwerking kwaliteitsbeheer Bedrijventerreinen". De handouts van de informatiebijeenkomst zijn op te vragen via John Spee: 06-51357395. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl